DARKENWALD SALTMOUNTAINS MISTY
AMERICAN BULLDOG
AB  050108-10  geb.   8 - 01 – 2005  Saltmountain kennel


Sire
North’s Ultagh Gurca
USA imp.
AB 011008

Sire
Braveheart White Oak
JT 10656

Sire
Dailey’s Ironman Tyson of MGK

Sire
MGK’s Mountain Gator Red

Dam
MGK’s She’s A Doozy

Dam
Braveheart’s Tiger Lily

Sire
Nyga’s Red Machine

Dam
Lave’s Mathilda

Dam
Dailey’s Zelda
C 13359

Sire
Dailey’s Hobo

Sire
Dailey’s Tug O’War

Dam
Dailey’s Five Alarm Chili

Dam
Dailey’s Little Red Ruffian

Sire
Dailey’s Opie Won Kenobi

Dam
Dailey’s Mustang Sally

Dam
Loonytunes Me Doezy
AB 200214

Sire
Loonytunes Billy the Kid
AB 981031

Sire
Darius the Protector
NKC L 069-777

Sire
Eleonora’s Cujo

Dam
Eleonora’s Meggy

Dam
Eleonora’s Lala
NKC S 006- 681

Sire
Mullens Bubba

Dam
Thompsons Action Jaky

Dam
Loonytunes Uzi
AB 980216

Sire
Eleonora’s Rebel
NKC S 006-251

Sire
Eleonora’s Cujo

Dam
Eleonora’s Pogo

Dam
Eleonora’s Mrs.Lucky
NKC L 057= 051

Sire

Dam

De grootste pup uit het eerste nest van Misty en Heros is ook een grote reu geworden! Het is Darkenwalds Kaylee's Gurco van fam. Steinmetz. Deze foto's zijn gemaakt bij een bezoekje van Gurco en zijn familie aan Darkenwald en hij is hier 2 jaar oud.

 

Op 2 maart j.l. kreeg Misty haar laatste nestje, van Spike en hier zijn ze vrolijk buiten aan het ontdekken. De pups zijn zonder uitzondering erg mooi en door onze dierenarts allen gezond bevonden. Ze zijn inmiddels ingeent en kunnen naar hun nieuwe baasjes.

Vader:    Darkenwalds Best of Bulldogs Spike
Moeder: Darkenwalds Saltmountains Misty

Heb je interesse, neem dan contact op en kom ze bekijken!


23-4-2010

Pups van SALTMOUNTAINS MISTY

Bonita


Bonita en Bickel broer en zus

Dekbericht

Eind november 2008 verwachten we pups uit de combinatie Heros en Saltmountains Misty.
Ultagh Gurca is de vader van Misty en zo hebben we weer een combinatie van Heros en Ultagh Gurca, een van de mooiste bloedlijnen van de AB in Nederland !

Ook verleden jaar hebben Heros en Misty pups gehad en die waren echt supermooi.


Alle pups hebben inmiddels hun nieuwe baasjes gevonden, het witte reutje, dat heel erg veel op zijn vader lijkt houden we zelf, zijn naam is Darkenwalds Heros Junior.  !

 

Na 3 mooie nestjes is het mooi geweest, en geniet Misty van haar 'pensioen'
we zijn reuze blij met haar en haar prachtige pups waarvan we op deze bladzijde nog veel foto's hopen te plaatsen.  Misty blijft gewoon bij ons, bij haar broer Kane en haar grote vriendin Kyra.


Misty


Kane, volle nestbroer van MistyHeros


Ultagh gurca

Ultagh gurca, vader van Kane en Misty.

En 21 november zijn ze dan geboren: 5 prachtige pups, 2 reuen en 3 teven!
Een reutje en een teefje zijn helemaal  wit en de andere 3 hebben leuke aftekeningen zoals een zwart oog, net als Misty. Op deze foto's zijn ze 4 weken oud.

 

Bickel

Darkenwalds Lady Dana

Ik dacht, ik stuur een een mailtje om te vertellen hoe het met Dana gaat!!
Nou, het gaat hartstikke goed met haar!!! We zijn echt heel blij met haar. Het is echt een eigenwijze tante, maar zo leuk!!
Ze groeit goed, eet goed, slaapt goed, speelt veel met alles hier op stal, de paarden vindt ze helemaal niet eng. ze is eigenlijk nergens echt bang van. In het begin een beetje van de kat hier, maar daar springt ze nu ook gewoon bovenop!! En die vindt het van haar ook wel best.

Groetjes Marjolein

Darkenwalds Lady Dana geb. 21 nov. 2008
vader: Darkenwalds White Ghost HEROS
moeder: Darkenwalds Saltmountains Misty

 

Hoi Susan,
 
Bij deze stuur ik weer eens een berichtje over onze geweldige hond Darkenwalds lady Dana, oftewel Dana.
Dana is nu iets meer dan een jaar oud en wij kunnen ons niet meer voorstellen dat Dana niet meer bij ons is. Dana is onze grote vriendin! Ze rent hier heel de dag lekker rond, speelt met alle honden,katten en paarden als het kan! Dana is helemaal gek van stro, daar rolt en dolt ze het liefst heel de dag in. Ze zit ook graag bovenop een groot pak stro, als een koningin trots op haar troon! Eenmaal binnen ligt Dana het liefst boven op ons te slapen. Heel soms wil ze wel eens iets pakken wat niet mag, zoals laatst iets uit de kerstboom en pakjes uitpakken vond Dana ook heel leuk!(wij iets minder)
Voor de rest is Dana een mooie, stoere hond geworden, ze waakt goed, en zwemmen vind Dana ook geweldig! Afgelopen zomer lag ze gemiddeld 3x per dag in de vijver af te koelen! En laatst zelfs met -4 sprong ze er nog in.
 
Ik heb wat foto`s bijgedaan van afgelopen zomer en van vorige week in de sneeuw!!
 
groetjes marjolein, ramon en dana

28-12-2009

 

Darkenwalds Heros junior is nu bij Ger en Annica in Veendam, zij moesten vorig jaar hun T-Bone missen en we zijn blij dat Heros zich bij hen prettig voelt en een nieuw thuis gevonden heeft.

 

Een zusje van Heros jr. (Van Heros en Misty) is Darkenwalds Spek. Spek won op de show in Rijen op 18 okt. 2009 de 3e prijs in de klasse 9 tot 12 maanden  en we hopen dat ze in de toekomst nog meer prijzen zal winnen.
4-2-2010.

 

Vandaag (6 mei 2010) dit mailtje over Darkenwalds Baco,
vader Darkenwalds Best of Bulldogs Spike, moeder Darkenwalds Misty

Hallo Henny en Susan,

Hier een bericht uit Hellevoetsluis van onze Baco.
De rit is erg goed gegaan hij heeft niet gepiept is niet vervelend geweest heeft het super goed gedaan. We zijn een keertje gestopt om hem te laten plassen en dat heeft even geduurd want alles vond hij mooi en geweldig. Het is zo'n kanjertje en we zijn weg van hem. We hebben de hondjes naar buiten gehaald en op het gras kennis laten maken hij vond het geweldig maar de twee hondjes niet zo het gaat wel goed ze negeren hem en af toe is het even grommen maar ik vind het wel goed gaan eigenlijk tegen alle verwachting in had het veel erger verwacht. Op de foto die ik bijsluit ligt hij al lekker op de loungebank tja en hij heb lekker met de baas op de bank liggen slapen dicht tegen hem aan. Hij heeft wel al een plekje gevonden met een kleedje en daar gaat hij steeds liggen. Baco is heel ondernemend en is voor niks bang en vrolijk en speels een super hondje. We zijn nu al dol op hem net als onze vrienden en familie ze hebben hem bijna allemaal al bewonderd. Ook heeft hij alles buiten gedaan de hele dag achter in de tuin en heeft goed gegeten vanavond en gedronken. 

Het is toch wel wat anders als mijn kleine hondjes het is zo nieuw en anders en ik wil super goed voor hem zorgen vandaar al die vragen en ik heb er al zoveel op jullie afgevuurd sorry hopelijk vinden jullie het niet vervelend om er nog een paar te beantwoorden. Er zit al een mooie foto bij en zodra ik er meer heb stuur ik ze op naar jullie zodat jullie een paar mooie foto's hebben. 
Super bedankt voor deze mooie lieve pup we zijn er zo blij mee en we zullen goed voor hem zorgen en jullie op de hoogte houden. Heel veel groetjes uit Hellevoetsluis van Cora en een poot van onze Baco 


9-5-2010

 

Sinds enige tijd woont ook Baco's zusje Darkenwalds Breezer bij hem en bij Wim en Cora!
Dat ze het goed met elkaar kunnen vinden kan je wel zien.


27-6-2010