DARKENWALDS THUNDERBULLS KYRA
AMERICAN BULLDOG
AB 040605-11   geb.  5 – 6 - 2004   F.: Thunderbull kennel


Sire
Bullsnake Shrek of Lewis
AB 010304

Sire
Lewis’ Preacher
ABA B 610- 966

Sire
Torrez’ Trauma aka
Poison Oak

Sire
Oliva’s Sherman Tank

Dam
Torrez’ Sunshine Caliente of Boyd

Dam
Frei’s Kayla

Sire
Oliva’s Sherman Tank

Dam
Gill’s Hazardous Gill

Dam
Lewis’ Buffy
ABA B 611-064

Sire
Frei’s Hoss

Sire
Mullens Bubba

Dam
Iron Head’s Tequila of Sure grip

Dam
Frei’s Tequila

Sire
Torrez Jacko Loco

Dam
Torrez’ Sunshine Caliente of Boyd

Dam
Thunderbulls Daria
AB 010509-2

Sire
Kaylee’s Darius the Protector
AB 970407

Sire
Eleonora’s Cujo
NKC L 061-508

Sire
Sure Grip’s Turbo Texas Tornado

Dam
Mullens Ufo

Dam
Eleonora’s Meggy
NKC C 026-732

Sire
Mullens Bubba

Dam
Mullens Izy Bea

Dam
Szabo’s Hera
AB 96936

Sire
Zwettler’s Junior
AB 921004

Sire
Wildbunch Apache

Dam
Zwettler’s Sugar

Dam
Modern & Meta’s Big Mama Edda
VB 930519

Sire
Wildbunch Franky

Dam
Farla’s Miss Piggy Jr.


AB 040605 – 11

Geb. 5 – 6 – 2004

Fokker Thunderbull kennel

Vader Bullsnake Shrek of Lewis

Moeder Thunderbulls Daria

 

Op 30 januari zijn ze dan geboren,

maar liefst 14 pups van Dominee en Kyra!

 

 

 

Shrek vader van Kyra

Darja moeder van Kyra

 

Dominee

En daar waren ze dan, alle 14!
Vrijdagavond 30 januari geboren
en er zijn 4 teefjes en 10 reutjes.
Deze foto's zijn gemaakt toen ze 2 dagen oud waren,

 
 
Op deze foto zijn ze 4 weken oud en ze lopen, ze blaffen en ze grommen al.
Het zijn er natuurlijk wel veel maar Kyra kan het prachtig aan en is stapelgek met haar pups.
Binnenkort nieuwe foto's!

hier zijn dan de foto's van de pups van Kyra.

 

De 6 foto's hieronder zijn gemaakt op 15 maart 2009

 

de volgende foto's zijn van 10 april 2009

Dit mailtje ontving ik op 14 januari 2010 van Betty van Wingerden, zij is de trotse baas van Darkenwalds Red Bull, een mooie reu uit het nest van Dominee en Kyra, van 30 januari 2009

Hallo Susan,

Hierbij een paar foto's van vorige week. Toen hadden we hem net opgehaald uit het pension en kon zijn geluk niet op geloof ik. Zijn hele gezicht lachte. Verder is ie echt gek op zijn rubberen kip, zijn trilmuis en een tennisballetje. Met zijn kip moet hij altijd samen spelen. Met zijn muis trekt hij met zijn hoektanden aan het touwtje en laat dan los zodat hij een trillende muis tussen zijn poten heeft. Dit kan hij uren volhouden. En met een balletje spelen we altijd buiten met een gooiarm. Ook dit kan hij een uur volhouden voordat meneer eindelijk een beetje moe wordt.
 
En gehoorzaam is hij zeker. Hij is nu in de pubertijd dus trekken we de touwtjes iets strakker aan. Maar normaal is 1 x roepen genoeg om hem bij je te roepen. Nu kan hij nogal eens oostindisch doof zijn en moeten we 2 x roepen. Als ik een derde keer moet roepen loop ik naar hem toe en dan weet ie wel hoe laat het is. Dan pak ik hem bij zijn wangzak en vertel ik even wat ik ervan denk. Dan kruipt ie helemaal in elkaar alsof hij dagelijks slaag krijgt. En alle mensen om me heen die dan zeggen: Ach gossie hij is gewoon bang van haar...
 
En dan kan ik boos worden. Ik heb nog nooit een dier geslagen dus Red Bull zeker niet. Als ik hem straf pak ik aan zijn oortje of aan zijn wangzak met een boze stem en dat is voor gevoelige Red Bull genoeg om onderdanig te zijn. Maar als ik Red Bull gewoon zijn gang laat gaan met hun honden is het ook niet goed, want hij is eng en groot en lomp. Dus eigenlijk doet Red Bull het nooit goed. Hij wil dolgraag spelen maar kan gewoon niet zachtjes doen. Daarom is het voor hem goed dat Wodka er is. Dat is zelf ook een stevige hond en kan heel wat van Red Bull hebben gelukkig. En ik moet eerlijk zeggen, de mensen die mijn honden kennen weten dat er geen kwaad in zit. Het zijn vooral onwetende mensen die zo achterlijk reageren. En groot is ie zeker!!
Red Bull is op dit moment 66 cm hoog en 48 kilo. En hij zit er echt niet dik uit. De dierenarts zegt dat hij best wat meer eten mag, maar ik krijg het er gewoon niet in. Hij is ook supersnel in lange stukken en rent iedere hond eruit. Zijn conditie is op dit moment weer top!! Voor de vakantie en 2 dagen voor zijn GHH examen was hij heeeeeeeel erg verkouden! Groene snot kwam met bakken uit zijn neus zetten. Op vrijdag 27 november naar de dierenarts geweest en gezegd: "Andreas, hij moet morgen examen lopen. Maar als hij zo snotterig is mag hij niet meedoen en moet ik 3 maanden overdoen!!"
 
Ik kreeg een fles fysiologisch mee en moest om de 10 minuten 2 spuiten in ieder neusgat spuiten. En dan is het echt een goedzak hoor. Hij ging gewoon zitten wachten tot ik klaar was met hem. Hij vond het niet leuk maar volgens mij hielp het wel. Hij kreeg meer lucht denk ik. Daarna ging hij niezen!! Niet normaal meer!! De volgende dag was het zo goed als over. Ik hoopte maar dat hij geen niesbui kreeg. Gelukkig kreeg hij die niet en is met vlag en wimpel geslaagd!!. Wereldbeestje!!!
 
Ik hoop echt dat Red Bull z'n karakter zo blijft. Hij loopt namelijk liever weg dan dat hij de confrontatie aangaat met andere honden. Daar ben ik wel blij om en hoop zeker dat hij zo blijft. Het is gewoon een heerlijke hond.
 
Groetjes Betty

 

Hoi susan
Hierbij een paar foto s van Diesel  geboren 8-05-2008. Het is echt een  super lieve hond           
Ik vind dat hij veel op zijn vader lijkt Heros. Mocht ik ooit weer een hond erbij nemen komen we zeker naar jullie Groetjes fam de Kort uit tilburg (2-12-2009)