DARKENWALDS KAYLEE’S WHITE GHOST aka HEROS

AMERICAN BULLDOG
AB 010623-1 diamond geb.  23 juni 2001
overleden   25 - 6 - 2012

Heel verdrietig hebben we moeten besluiten onze HEROS te laten gaan, hij kon niet meer en dan moet je aan de hond denken en niet aan jezelf. We wilden hem heel graag nog lang bij ons houden, de ouwe knorrepot, maar hij was op.
We hebben hem 5 jaar mogen meemaken en hij was een echte vriend en hij heeft veel indruk gemaakt op iedereen die bij ons kwam.
Afgelopen zaterdag is hij 11 jaar geworden.
We zullen hem nooit vergeten en hij leeft voort in zijn zoon DW King en zijn kleinzoon DW Heros.
Rust zacht lieve Heros.

en van zijn vorige eigenaar Frank Huijbregts:
De tijd was rijp om hem te laten gaan. Denk dat het niks teveel gezegd is dat deze psychopaat 1 van de allerbeste ABs was die er rond hebben gelopen. Qua conformatie, zijn heldhaftige karakter en zijn wil om te winnen op alle mogelijke manieren in de hondensporten die er met hem beoefend zijn. Records gebroken,ontelbare uren samen op pad en ja, hij de kleinzoon van Darius the Protector heeft laten zien dat een Bully AB niet onderdoet voor een Standard op wat voor gebied dan ook.
Op 6 jarige leeftijd vond ik het genoeg en heb de kanjer met een meer dan goed gevoel geplaatst bij Henny en Susan om hem in alle rust oud te laten worden. Niet zomaar een AB maar eentje met alles van binnen en buiten op zijn plaats, en het karakter waarnaar zo vaak verlangd wordt in een AB. Rust zacht Witte ruziemaker van me,dankzij jou waren de jaren in de AB wereld in 1 woord geweldig voor me. Ook heb je dr aan bijgedragen om mensen met hun AB te motiveren om het sportieve vlak op te zoeken en grenzen te verleggen.

Daar is niets meer aan toe te voegen Frank, wij zijn blij hem gekend te hebben en door hem het karakter van een echte AB hebben leren kennen: stabiel en nergens bang voor. 
Ik hoop, en ik denk eigenlijk dat we die eigenschappen in zijn kleinzoon, de kleine Heros terugzien.
De grote Heros zullen we nooit vergeten maar wat doet het pijn hem te moeten missen.


Sire
Wishbone’s Dino
ARF 4006

Sire
Kaylee’s Darius the Protector

 

Sire
Eleonora’s Cujo
NKC L061- 508

Sire
Sure Grips
Turbo Texas Tornado

Dam
Mullens Ufo

Dam
Eleonora’s Meggy
NKC C 026- 732

Sire
Mullens Bubba

Dam
Mullens Izy Bea

Dam
Wishbone’s Cash

Sire
Wishbone’s Todd Jr.

Sire
Rawhide’s Hickory

Dam
Rawhide’s Dapper

Dam
Rawhide’s Dapper

Sire
Wildbunch Machine Man

Dam
Rawhide’s Suzie

Dam
Kaylee’s Sacha
AB 981103

Sire
Eleonora’s Don Diego the  1st
NKC L069- 767

Sire
Eleonora’s Cujo
NKC L061- 508

Sire
Sure Grips
Turbo Texas Tornado

Dam
Mullens Ufo

Dam
Eleonora’s Bubbles
NKC B 016- 527

Sire
Mullens Bubba

Dam
Johnsons Sugar Doll

Dam
Eleonora’s Meggy
NKC C026-732

Sire
Mullens Bubba
NKC B 014- 820

Sire
Johnsons Dick the Bruiser
ARF C 2025

Dam
Blackwell’s Black Eyed Susan

Dam
Mullens Izy Bea
NKC  L 030- 1224

Sire
Leclerc’s Basil

Dam
Hines Dixie Bell

 

AB  0106123-1

Geb. 23 juni 2001
Fokker: Disah

Vader:   Wishbone’s Dino           

Moeder: Kaylee’s Sacha                                             

5 x IRON DOG
3 x SURVIVAL

Heros heeft zijn sporen in de sport en in de showring wel verdiend, met zijn vorige eigenaar Frank Huijbregts heeft hij een imposante carriere in de sport met talloze survival en Iron Dog titels afgesloten, hij staat nog steeds met 28 punten op de ABNA list en heeft een Diamanten ARFE stamboom, dwz goud + sportprestaties.  Heros is een begrip in de AB wereld, hij komt uit de bekende lijn van Eleonora's Cujo en Darius the Protector en is op de site www.workingbulls.com nog in actie te zien!
Hij is nu bij ons toe aan een welverdiende loopbaan als huishond. Zijn leeftijd is hem niet aan te zien, hij heeft hier alles onder controle en als hij buiten is ligt hij op een strategische plaats van waar hij alles overziet, klaar om bij onraad in te grijpen.
Hij heeft bij ons een aantal dekkingen gedaan waar uitzonderlijk mooie honden uit kwamen, daarvan zijn Blue, Bodien en Dobby bij ons gebleven. Ook zijn dochter Bella (ook diamanten ARFE stamboom)  is hier en haar zoon Dominee en zijn zusje Angie (van Kane en Bella) zijn hier.

Maar ook zijn nakomelingen Amigo en Pepper (van Eastwood Bulls Kira), Diesel, Boris, Luna en Senna (van Senna) en Bonita, Bickel, Spek, en niet te vergeten Heros Junior (van Saltmountains Misty) zijn prachtige vertegenwoordigers van hun ras. Wat Heros goed vererft is op de eerste plaats vaak zijn witte kleur, maar ook zijn stabiele en rustige karakter. Heros is een imposante reu met een betrouwbaar karakter en we hopen dat hij nog heel lang bij ons blijft!