DOOR ONS GEFOKTE HONDEN 2011

2013

2012

2009 - 2010

Een berichtje van Darkenwalds Kees, een zoon van Darkenwalds Angie en Darkenwalds Polo.

hoi Henny en Susan,

hier even een mailtjes over onze kees. hij is nu zo'n 3 weken bij ons en heeft het hier prima naar zijn zin. hij groeit de pan uit in deze 3 weken is hij al zo'n 4 kilo aan gekomen en weegt nu zon 9,5 kilo.
hij is al zo goed als zindelijk hoor, maar dat komt voornamelijk omdat hij zelf door het kattenluik naar buiten kan, want het enige wat echt een drama is met kees is wandelen daar heeft meneer namelijk een hekel aan, veel te koud buiten.
Heeft het dan ook nog geregend nou dan moet je het helemaal niet proberen hoor dan krijgt meneer natte voetjes.
alleen op zaterdag ochtend dan gaat hij graag mee, want dan is de puppycursus dat vindt hij geweldig gezellig met al die andere pups.
ik heb wat foto's bij gevoegd deze zijn van de eerste 2 weken.

wij zijn echt nog steeds super gelukkig met hem en genieten elke dag .

groeten hans, Simona en Joey


13-12-2011

 

vandaag een leuk mailtje ontvangen, over Darkenwalds Zehra, zij is een dochter van Darkenwalds Best of Bulldogs Spike en Darkenwalds Moker.

 

Hierbij een foto van Zehra die zich al snel erg thuisvoelt.
Zehra is echt een geweldige en vooral lieve hond. Ze luistert erg goed en kent al meerdere commando's. Ook voor de kinderen is ze erg lief.

Groetjes,

Tijs Milja en pootje van Zehra
12-12-2011

 

Vandaag een leuk mailtje ontvangen, over Darkenwalds Xena, een dochter van Darkenwalds Kane en Darkenwalds Bullforce Goldy

goede morgen fam. gorel
 
Precies een jaar geleden kwam xena ter wereld dus het is feest vandaag.
met 10 weken kwamen wij kijken en zagen xena, helemaal verliefd op onze kleine meid.
we hebben haar op zien groeien van een kleine hond naar een lieve grote knuffel beer.
ze wil graag voor je werken (voor iets lekkers hihihihi)
het kan ook wel een draak zijn maar dat is het leuke ervan.
het liefst ligt ze tussen ons in in bed maar daar beginnen we niet aan maar het valt te proberen.
het is een scheet.
op de cursus gaat het ook prima kan dan ook flink eigenwijs zijn als we links gaan gaat zij rechts hahahaha.
wij wandelen veel met onze honden zo gaan wij vanmiddag weer lekker naar het strand wat xena geweldig vindt.
tussen hummer (onze fransebulldog) en xena gaat het ook prima af en toe moeten we ze uitelkaar halen, want dan wordt het tegek hihihihii
ze is lekker waaks dus er komt niemand in te tuin en zo hoort het.
hier nog een paar fotos en tot de volgende keer, jolanda
27-11-2011.


Xena pup


Xena 1 jaar

Hai Susan,

Hier een berichtje over Harley.. Het gaat erg goed met haar, het is een lieverd! Wederom grote vrienden met Jackson geworden, hij is blij met een nieuw maatje. Vandaag lekker naar t strand geweest, ook gaan ze met de uitlaatservice mee en ze kan goed spelen met andere honden. Voor kinderen is ze ook superlief. Verder houdt ze enorm van knuffelen en vindt het heerlijk om bij je op de bank te liggen.
Ik stuur wat foto's mee!
Groeten, Noortje


22-11-2011

Van Alice een leuk mailtje over Bailey jr, hij is een zoon van Darkenwalds Bailey en Darkenwalds Sarien.

hallo familie,

Even een berichtje uit Vollenhove,
Reis naar huis ging goed binnen 5 minuten had hij zijn plekje al veroverd van de achterbak naar de achterbank tussen de kinderen mooi in de midden zodat hij alles goed kon volgen.
het gaat super met bailey hij is lief met de kinderen en kan de hele dag wel knuffelen het is een betrouwbare trouwe hond met een gouden karakter.
hij wordt ook lekker verwend en vind het heerlijk om te wandelen.
Hij ligt lekker los bij ons in gang als ik even weg moet of s nachts dit gaat heel goed het is een super beestje een echt maatje.

groetjes familie van 't westeinde
15-11-2011

 

Vandaag een mailtje ontvangen van Harm, hij is de trotse eigenaar van Darkenwalds Indi, een dochter van Darkenwalds Bailey en Darkenwalds Grizzley!

Hoi Susan en Henny,

hier een kleine update van Indi, het is een geweldige meid aan het 
worden ze is met haar 19 week maar liefst 18,2 kilo schoon aan de haak.
ze speelt het liefst met Harley de Shih-Tzu en ravotten  dat ze doen 
met z'n tweetjes ongelofelijk, dat er nog niks kapot is gegaan zeg, zo 
gaan ze tekeer. hahaha
ze gaat al naar puppiecursus en doet het goed ze luistert als geen 
ander zo goed, ze sloopt niets en is al de hele dagen en nachten 
zindelijk.
knuffelen doet ze wel heel graag met mij,zodra als ik op de grond ga 
zitten komt ze bij mij en gaat gewoon op mijn schoot zitten en drukt 
zich heel dicht tegen me aan.
gewoon een top hond, en ben blij dat ik voor jullie ras heb gekozen, 
er kon mij niets beters overkomen.


Indi en Harley
30-9-2011

 

Beste Mensen,

Laatst waren we op de dijk bij Harlingen en toen vond ik na het bekijken van de foto’s deze zo mooi... Op jullie site staat Falcon er ook zo bij..... Zo vader zo zoon zullen we maar zeggen...
Alles verder goed, bij ons wel...
Elvis gaat goed, groeit goed, 45 kilo nu, hij staat nu op Cavom, vind het heerlijk We vinden het een fijne hond, erg blij en aanhankelijk..

Groetjes van ons


Mooie foto van Darkenwalds Elvis, hij is een zoon van Darkenwalds Ostergaards Falcon en Darkenwalds Bullforce Dana en hij is op deze foto 1 jaar!
23-9-2011

 

Darkenwalds Ceasar is een weekje uit logeren geweest bij fam. Weerman in Emmen. Daar woont Darkenwalds Joyfull, dochter van Falcon en Cathy. Er schijnt wat moois te zijn ontstaan tussen die twee! Ceasar is een zoon van Spike en Nena.


13-9-2011.

een mailtje van het baasje van Darkenwalds Red Bull, een zoon van Darkenwalds Saltmountains Dominee en Darkenwalds Thunderbulls Kyra.
Als ik het zo lees heeft hij helemaal het karakter van zijn vader!

Hoi Susan en Henny,

Hier weer een update van Red Bull.

Red Bull is een echte waterrat en een eerste klas clown. Er is werkelijk geen dag dat hij humeurig is. Elke dag is voor hem een feestje! Vooral als we naar zijn favoriete vijver gaan. Als hij in deze vijver een duik neemt staan de mensen stil om te kijken wat die "gondel" is. Hij duikt naar de bodem en vist dan van alles uit het water. Stenen en stinkende waterplanten die hij van de bodem trekt zijn toch zeker wel favoriet. Dan komt ie boven en ziet helemaal zwart van de modder. Vooral mij voor de gek houden is vindt ie geweldig. Dan denk ik dat ie achter me aan loopt om naar huis te gaan en als we dan bijna oversteken..... heel snel terug rennen om nog een keer een duik te nemen in die bagger. Helemaal geweldig toch? Voor hem wel en ach, als Red Bull het naar z'n zin heeft dan ik ook.

Verder zijn we weer begonnen met de volgende cursus V.E.G. (Voortgezet Elementaire Gehoorzaamheid). Hoezo kun je een Bulldog niks leren??? Volgen, apporteren, voorkomen, aan de voet, 5 minuten blijven liggen tussen zijn "lievelingsgeslacht" de reuen. Red Bull draait er zijn poot niet meer voor om. Hij is voor zijn E.G geslaagd met 93 punten van de 100. Wat een fantastisch ventje hè? Actionsport vindt ie helemaal geweldig!!! Hij heeft maar 1 commando nodig en hij loopt het hele parcours rond (en laat dat nou net niet de bedoeling zijn). Hij is zo onbehouden, vrolijk en enthousiast dat we maar besloten hebben om daar mee te stoppen. Misschien pikken we dat volgend jaar weer op als ie wat ouder en rustiger is. En dus zijn we verder gegaan met gehoorzaamheid om toch met hem bezig te zijn. Het is gewoon goed voor zijn socialisatie, met zoveel honden op het veld. Want andere honden en dan met name reuen vindt ie echt niet aardig maar hij weet zich wel te gedragen. En bij ons op de kynologenclub geldt: Ze hoeven elkaar niet allemaal even aardig te vinden maar ze moeten zich wel kunnen gedragen. En Red Bull is een echte gentlemen voor teefjes en reuen zal hij ook niks doen zolang ze maar ongeveer een meter bij hem uit de buurt blijven. Nou, dat is een prima afstand om even lekker te kletsen met andere hondeneigenaren, zonder dat er een hond in de riem hangt en blaft. Erg fijn moet ik zeggen. Het heeft wel veel tijd en energie gekost maar wat je in je hond steekt verdien je altijd terug. In ieder geval is Red Bull nog altijd even welkom op de kynologenclub als toen ie nog een lief klein puppie was. Iedereen weet dat diegene zijn hond niet te dicht in de buurt moet houden van Red Bull en doet diegene dat wel dan krijgt ie een grauw en een snauw en laat Red Bull even zien dat ie daar niet van gediend is. En daarna kijkt ie verwaand!!! Hahahaha!! Het is dat iedereen hem zo goed kent want anders zouden bang van hem worden.

Hij is nu 70 cm hoog en een hele imposante verschijning. Supersnel, atletisch en lenig en een schat van een hond voor de kinderen en ons kleinkind en maakt eigenlijk alleen maar vrienden.

Groetjes Betty


11-9-2011.

 

We ontvingen vandaag een leuk mailtje van Roy en Marinka de trotse eigenaren van Darkenwalds Baily, ze is een dochter van Darkenwalds Bailey en Darkenwalds Grizzley.

Hallo,
 
Hierbij wat foto's van Baily, zoals afgesproken. Ze is net gewogen, en weegt 10 kilo. Baily is 15 weekjes nu. Ze doet het goed, en is heel ondeugend. Ze heeft haar plekje hier al helemaal gevonden. Het liefst slaap ik op mijn rug, erg charmant.
In de regen lopen, rollen en spelen vind ze erg leuk.
Wij zijn erg blij dat we bij jullie Baily gekocht hebben.
Nadere informatie en foto's volgen nog wel.
 
Groetjes Roy & Marinka


15-8-2011

 

Hallo mensen,

Hier een berichtje uit Zuid-Limburg. Het is al weer een jaar geleden dat wij Conan (zoon van Spike en Juicy) bij jullie zijn komen halen.

Ik kan jullie vertellen dat het heel goed met hem gaat! Het is inmiddels een echte bink zoals jullie op de foto's kunnen zien. Het is een superlieve hond, ook voor de kids; verder is hij goed waaks, hij houdt van wandelen in velden en bossen en natuurlijk van spelen en dan het liefst lekker wild en onbevangen.

Wij willen hem voor geen goud meer missen!! 


15-8-2011

We ontvingen vandaag een leuk mailtje met mooie foto's van een mooie reu: Darkenwalds Elvis, hij is een zoon van Darkenwalds Ostergaards Falcon en Darkenwalds Bullforce Dana en is geboren op 19 september 2010!

Hallo Henny en Susan
Weer even een berichtje van ons, alles gaat hier goed.
Hoop bij jullie ook, kunnen jullie de drukte nog een beetje aan??

Vinden jullie het ook leuk als ik een paar foto’s mee stuur en dat Elvis ook op jullie site komt te staan?? Hij staat er namelijk nog niet tussen!!
Wij zijn best wel trotse ouders namelijk!

We hopen dat het goed gaat bij jullie en ook zijn jullie welkom om te kijken hoe het bij ons thuis met Elvis gaat. 10 maanden en 43 kilo, schoon aan de haak!!
Hij ziet er voor ons ook heel mooi uit, we zijn ook trots op hem, ik heb het album nog es nagekeken.
Toch ligt hij in vele standen, een lekkere slaper is het.
Hij is ook verzot op takken, stokken, flessen zoals je kan zien... hij sleept alles mee.

Groetjes van Hidde, Mirjam en Elvis.


26-7-2011.

 

Hier een update van Darkenwalds Chabo
Hoi susan een henny,
Even een mailtje van ons hoe het met chabo gaat.Het gaat super hij is nu 4 maanden en weegt ong 20 kilo,hij is geheel zindelijk en luistert goed.Hij is super lief met de kids en ze gaan ook regelmatig hier naar de uiterwaarde.Hij loopt gewoon los en doet niks met andere honden of kinderen.Hij ligt al een week of 6  niet meer in de bench en gaat heel goed ook s’nachts hij bijt niks kapot en blijft gewoon op zijn plek.
Dus met 1 woord het gaat SUPER  met chabo.
Groetjes en een pootje van chabo(ja kan hij ook)


20-7-2011

 

Vandaag leuk mailtje met foto's ontvangen van de eigenaren van Darkenwalds Ayra, dochter van Darkenwalds Ostergaards Falcon en Darkenwalds Ostergaards Candy, zij is van 8 maart 2011 

Hoi Susan en Henny,
 
Hierbij weer even een update-tje over Ayra.
Inmiddels 4 maanden, ruim 20 kilo en eigenwijs en baldadig!
Gelukkig is ze heel leuk met de kinderen en alle buurkinderen, al vinden die de scherpe tandjes niet zo leuk natuurlijk.
Ze is gek op de trampoline, dat is regelmatig een rustplaats, maar ze kan er ook als een razende roeland overheen sjezen!
 
Ayra slaapt inmiddels afwisselend in haar mand of in haar bench of ergens waar ze toevallig net lekker ligt, onder tafel of tegen de bank, is (tot nu toe) geen sloper, alleen 1 tafelhoekje heeft er aan moeten geloven.
Ze is ook nergens bang voor, vooral ongelooflijk nieuwsgierig en heel leergierig, dat dan helaas alleen wanneer het haar uitkomt Lach met open mond
 
Het is echt een heel leuk beestje waar we nog veel lol mee gaan hebben!
 
Groetjes Trudy
11-7-2011.

 

Een leuk mailtje ontvingen we van de nieuwe baasjes van Darkenwalds Pebbles, een dochter van Darkenwalds Bullforce Jackson en Darkenwalds Luna (van Heros en  LMB's Senna)

hallo Henny en Susan,
hier even een berichtje uit Hengelo om te laten weten dat onze Pebbles een ontzettend gaaf beestje blijkt te zijn. Wat geeft ze ons veel plezier.
De eerste 2 dagen was onze Boomer Jones niet erg van haar gecharmeerd, maar dat sloeg ineens om en nu zijn het onafscheidelijke speelkameraadjes.

Ze is nergens bang voor : ze liep de eerste keer zo het water van een meer in alsof het de normaalste zaak van de wereld was.
Ze is al 2x in haar enthousiasme letterlijk tussen wal en schip gevallen, maar mevrouw hield het hoofd koel en kwam weer kwispelend aan boord , niks aan de hand. 

's Nachts kunnen we ook al niet om haar heen, ze slaapt samen met Jones boven en snúrken dat ze kan!! 
Bij alles wat ze doet is ze heel erg enthousiast. 
Ze blijft nog wel vaak eigenwijs languit liggen in het gras als we gaan wandelen(en dan bedoelen we ook lánguit), maar zo heeeeel langzamerhand begint ze het door te krijgen.
Pebbles is een geweldige deugniet en we genieten enorm van haar.Als we de ruimte hadden haalden we er nog een stel, haha. Magnifieke schepsels!
Bijgevoegd een paar foto's, dan kunnen jullie zien hoeveel ze al weer is gegroeid.

Hartelijke groetjes,
John en Janny
10-7-2011

 

Van de eigenaren van Darkenwalds Bo ontvingen we het volgende mailtje. Bo is een zoon van Falcon en Candy en is hier op de foto's 4 maanden oud.

Hallo Susan

Bo is echt een super hond met een heel relaxt en stabiel karakter, en zeer intelligent.

Bo is al geheel zindelijk, geeft het netjes aan als hij uit moet, kan zit, pootje geven enz.

Bo gaat bijna iedere dag mee de kinderen naar school brengen en weer ophalen, wordt dan door vele kinderen, en ouders altijd geaaid en geknuffeld, en hij vindt het allemaal heerlijk.

'S avonds ligt hij altijd lekker bij ons op de bank.

Wij zijn erg blij met hem, en voeden hem consequent, rechtvaardig, en met veel liefde op.

Jullie zijn natuurlijk ook altijd van harte welkom bij ons thuis om hem live te zien.
Met vriendelijke groeten,

Fam Rodijk
1-7-2011.

kreeg net weer een leuk berichtje, hier is het:

het gaat over Darkenwalds Bailey, een teefje uit Darkenwalds Best of Bulldogs Spike en Darkenwalds Grizzley!

Hallo,
 
Met Bailey gaat het super goed, ze gaat iedere dag mee naar het paard en vindt het super gezellig daar. Ze luistert ook super, en vindt het ook gezellig met onze andere honden thuis.
Fietsen vindt ze ook heel erg leuk, maar het leukste is met het balletje spelen en vooral als de kinderen op de manege met haar spelen.
En als het geregend heeft en we gaan wandelen dan dolt ze over het natte gras heen vindt ze ook super leuk.
Binnenkort gaat ze mee op vakantie.
Ben super blij met haar.

Maud en Bailey


22-6-2011

 

Leuk mailtje en mooie foto's vandaag ontvangen uit Den Haag, het is Darkenwalds Tjabo, van Darkenwalds Bullforce Jackson en Darkenwalds Dobby. Op deze foto's is hij plm 7 maanden oud en dat belooft heel wat voor de toekomst! 

Beste Hennie en Suzan,
hierbij een aantal foto's van onze lieve Tjabo.
Tjabo is echt een geweldige hond.
Hij is lekker ontdeugend en kan het super vinden met alle buurhonden.
Van de zomer willen we een keer langs komen rijden om te laten zien wat voor een superhond we bij jullie hebben weg gehaald.

We zijn echt dol op onze super Bull.

Vriendelijke Groetjes,
Familie Velgersdijk
30-5-2011.

 

Vandaag (17-5-2011) ontvingen we een mailtje met foto's van de fam. Netten over hun nieuwe aanwinst Darkenwalds Chabo, van Darkenwalds Kane en Lindgrens Golddigger of Darkenwald
Hoi Henny en Susan,
Zoals beloofd wat foto’s van chabo.
Kijk eens hoe hij gegroeid is en hij is super lief, hij voelt zijn eigen heel goed thuis hier.
Groetjes renate,albert,Youri en jari

 

Vandaag een leuk mailtje ontvangen van de trotse eigenaren van Darkenwalds Xena, zij is de dochter van Darkenwalds Kane en Darkenwalds Goldy of Bullforce

Hallo Henny en Susan,

Het gaat heel goed met Xena en ze groeit als kool en ze kan goed met Hummer over weg,
ze knokken wat af tijdens het spelen.
Ze heeft al een aantal lessen gehad (puppy cursus) en ze luistert goed.
En op de camping heeft ze het erg naar haar zin.
hierbij nog wat foto's van Xena op de camping.

Met vriendelijke Groetjes. 

PS het is een schoot hond ze zit graag bij je opschoot.

 

Vandaag (12-5-2011) een mailtje ontvangen van Trudy over hun pup Darkenwalds Ayra een dochter van Darkenwalds Ostergaards Falcon en Darkenwalds Ostergaards Candy!

Hallo Susan,
 
Ayra heeft de hele rit bij jullie vandaan liggen slapen.
Inmiddels is ze helemaal gesetteld, heeft een bench, want het is een ongelooflijk eigenwijze dondersteen.
De kinderen vinden haar helemaal leuk, Marika heeft, net als wij, de nodige krassen van die kleine scherpe tandjes, maar onze jongste, Rutger heeft nog geen schrammetje van haar.
Ze hebben wel regelmatig ruzie om Rutger's fopspeen, daar loopt ze geregeld mee in haar bek.
 
 
Groetjes
Trudy


ook een leuk mailtje ontvingen we van de eigenaars van Darkenwalds Gucci, dochter van Darkenwalds best of bulldogs Spike en Darkenwalds Grizzley:

Hoi Henny en Susan
Iedere keer zeiden we tegen elkaar dat we jullie een mailtje moesten sturen. Maar schoot er steeds bij in. Wij zaten net op de site van jullie te kijken en zagen haar broertjes en zusjes en  dachten we gaan nu een mail sturen. Wij hebben Gucci de dag voor kerst bij jullie opgehaald.We zijn dolgelukkig met haar. ze speelt heel graag met andere honden en is zeer lief voor kleine kinderen.
Sinds drie weken geleden heeft ze het water ontdekt en vindt dat helemaal geweldig. Hier een paar foto’s van Gucci  bij het water in de Loonse en Drunense duinen.
Groetjes, Ruud en Anja

 


11-5-2011

 

Ook een prachtige bulldog: Darkenwalds Lex van Darkenwalds Best of Bulldogs Spike en Darkenwalds Bonita. Bonita is een dochter van HEROS en Darkenwalds Saltmountains Misty.
Lex is geboren op 8 maart 2010 en is nog een hond in de groei, het belooft wat!


6-5-2011.

 

 

hallo henny en susan,

baco is 12 oktober geboren wij hebben haar op gehaald als pup toen zij 12 weken was
wij hadden baco in een zeer korte tijd zindelijk en zij luistert al heel goed ze is echt super lief en heel sociaal met andere honden
en ook met kinderen en mensen.
Haar vader is spike en haar moeder is grizzly
baco mag ook erg graag buiten spelen en zij is erg nieuwsgierig 
we zijn super blij met haar en echt tevreden
fam van gelder


1-5-2011.

Darkenwalds Boris is geboren op 19 september 2010 en zijn ouders zijn Darkenwalds Ostergaards Falcon en Darkenwalds Bullforce Dana.

Hallo Susan en Henny,
Ik heb dit al veel eerder willen, doen maar het schoot er steeds bij in.
Hier een update over de pup Boris; Het gaat goed met Boris, hij groeit goed en heeft ongelofelijk veel energie.Ondanks dat hij in december 2 keer in de Vecht is gevallen, redelijk gek op water.Bijna dagelijks gaat hij het water in bij de Maarsseveenseplassen, hij zwemt dan nog niet, maar loopt wel door het water tot aan zijn buik
Sinds een week of 5 zit hij op cursus, om te proberen dat hij beter gaat luisteren.Vanaf ongeveer 10 a 11 weken was niets veilig meer in huis, vooral de salontafel, daar zet meneer zijn tandafdrukken in. Sindsdien zit hij dan ook voor de nacht in de bench. Het is een echte doerak maar wel een lieverd.
Als jullie het leuk lijkt willen we een keertje met Boris langs komen, om te laten zien wat er van hem geworden is tot zover.
Ik heb ook een paar foto’s van Boris toegevoegd.     
Groetjes Patricia    


11-4-2011

hier alweer een blij mailtje, het gaat over Darkenwalds Jax, van Darkenwalds Best of Bulldogs Spike en Darkenwalds Grizzley, geboren op 12 oktober 2010

Hallo Hennie en Susan,
 
Even een berichtje uit Friesland om jullie te laten weten hoe het nu met Jax gaat.
Jax doet het prima, hij groeit best en het is een vrolijke hond.
Hij is al oersterk en heeft ook een sterk karakter zodat hij af en toe eventjes op zijn plaats moet worden gezet, maar er zit geen kwaad in het beestje hij is super lief en enthousiast.
Het liefst rent hij in de tuin op en neer en verbouwt deze dan ook regelmatig Lach met open mond. Met andere honden gaat het super goed en zelfs met onze zwarte kater is hij de beste vriendjes..

Groetjes Melle en Vera 


27-3-2011

 

een mailtje uit het Zuidlimburgse ontvingen we vandaag, met een hele mooie foto, het is Darkenwalds Luna van Darkenwalds Kane en Darkenwalds Goldy of Bullforce:

hallo henny en suzan

het gaat heel goed met onze pup  ze doet wel nog eens binnen plassen en is bang als er auto,s langs komen maar dat is een kwestie van wennen verder gaat ze ook goed om met onze boomer het was de eerste paar dagen zwaar met haar in de bench te laten maar nu gaat het prima ik stuur jullie een paar foto,s toe zodat jullie kunnen zien hoe ze er nu uit ziet. Iedereen vindt het een mooie hond en er zijn zelfs die overwegen om er ook een bij jullie te halen. Ik vind dat we een goede keus gemaakt hebben ook al was ze iets ouder dan we wouden hebben maar hebben er geen spijt van als jullie naar limburg komen voor de bench op te halen en de stamboom te brengen zorg ik dat de koffie en limburgse vlaai klaar staat

uiteraard mag je de foto,s op de site zetten het is echt een lieverd ben er erg blij mee ook hoe we zijn opgevangen bij jullie en ze zaten er allemaal mooi bij heb het wel een anders gezien mijn complimenten naar jullie toe heb je al weer nieuwe pups zijn ze al geboren
mvg john

26-3-2011

 

Darkenwalds Xena is deze week naar haar nieuwe baasjes gegaan en hier zijn al de eerste foto's. Xena is een dochter van Darkenwalds Kane en Darkenwalds Goldy of Bullforce

 

goede middag,
 
Hier wat fotos van xena ze heeft het heel erg naar haar zin met hummer het is een lekker stel bijelkaar.
de reis ging prima en 's nachts gaat het goed.
Ze geeft zelf aan wanneer ze naar buiten moet dus dat heeft ze ook heel snel  door.
 
 
groetjes van fam.de klerk en de doggies
10-2-2011

We ontvingen dit leuke mailtje van Angel en Michel. Hun Darkenwalds Diesel is een zoon van Falcon en Dana, en hij is geboren op 19 september 2010.

Hey Susan,
 
HIer weer een update van Diesel.
Diesel doet het super!! Volgende week heeft al zijn examen van puppycursus welke goed zal gaan. Diesel is erg leergierig
en lief. Hij begint al goed waaks te worden!!
Gister werden we, ik en Diesel,  bijna aangevallen door 2 grote honden, ze zaten vast en de baas kon ze net op tijd terug trekken! Diesel
dacht geen moment na en jumpte er voor! Zwaar grommend en blaffend, zo lief van onze kleine schat. Nergens bang voor en er voor
gaan.
Zondag zijn we wezen kijken in Veenendaal en heeft Diesel meegelopen. De keurmeester was zwaar onder de indruk van Diesel. Hij zou hem geplaatst
hebben normaal zij hij, maar die dag niet omdat voor deze show Diesels ellebogen iets te ver naar buiten stonden. Maar we moesten
zeker terug komen en weer meedoen. Zijn rapport was zeer mooi!!! Voornamelijk ZG en G stond erop. Dus trots waren we wel op Diesel.
 
We zijn helemaal blij met hen en denken er erg over na om een tweede bull erbij te doen, voor ons en Diesel. Hennie zei al dat dat een teefje zou
moeten zijn. We hopen dat Cathy ooit een nestje krijgt, dan zullen we beslist een tweede gaan halen.
 
Nou we houden je verder op de hoogte!
 
Liefs Angel, Michel, de kids en Diesel
28-1-2011

 

Darkenwalds Tyson is een zoon van Darkenwalds Jackson en Darkenwalds Kyra en hij is geboren op 6 september 2010

Hallo Henny en Suzan

Hoe gaat het bij jullie?
Bij ons gaat het prima tyson groeit als kool en is een echte lieverd.
Op de puppycursus gaat het ontzettend goed en doet hij erg zijn best.
We zijn erg blij met onze stoere boy,en de kinderen zijn ook erg aan hem gehecht en andersom ook,als we aan het wandelen zijn verliest hij de kinderen geen moment uit zijn oog.
Hij begint ook al een beetje waaks te worden als er mensen aan komen die hij niet kent begint hij aan te slaan.

Groeten Peter Sabrina de kids en Tyson.
14-1-2011

 

2013

2012

2009 - 2010