DOOR ONS GEFOKTE HONDEN 2013

2012

2011

2009 - 2010

Beste Susan en Henny,

Wij wensen jullie het allerbeste vanuit Ede!
Met Diesel gaat het heel erg goed! Zij is de ogen en oren voor onze oude Jack Russel (15) Ollie. De dames liggen samen regelmatig tegen elkaar aan te snurken op de bank, de boefjes... Diesel is de dochter van DW Lola en DW King en is geboren op 5 juni 2013. Wij hebben haar begin november geadopteerd en vanaf het eerste moment heeft ze onze harten gestolen.
In het begin vond ze 'de stad' met de bijbehorende geluiden erg eng, maar inmiddels is ze helemaal ingeburgerd.
Wij hebben veel aanloop van klanten en vriendjes en vriendinnetjes van ons zoontje Valentino (9) en dochtertje MIchelle (8). De kinderen vinden haar helemaal te gek en klanten komen tegenwoordig zelfs met koekjes voor Diesel langs!
Diesel is enorm gegroeid in de laatste maand en is zo sterk als een beer. Ze groeit uit tot een enorme gespierde en trotse dame met af en toe boevenstreken.

Wij zijn enorm blij dat ze in ons leven is gekomen en willen jullie hartelijk bedanken voor alles!
Ron, Manon, Valentino en Michelle van Geerenstein


24-12-2013


Leuk mailtje ontvangen van Lida en Siem, zij zijn de eigenaren van Darkenwalds Spike, uit DW Kane en OEB Borah,
 
 
 
Hoi Susan
eindelijk even een berichtje van ons.
Wij zijn de fam uit Den Haag Leidsche Veen. Wij hebben ruim anderhalf jaar geleden Spike bij jullie gehaald. Ik moet je zeggen dat we daar nog geen minuut spijt van hebben gehad. Wat een lieverd en wat een vriend is het van ons. Hij loopt helemaal los mee luistert als geen ander en is sociaal naar alle dieren. Hij gaat mee naar de boerderij loopt tussen koeien paarden kippen en thuis voor de deur tussen zwanen en eenden. Met katten gaat hij ook goed dus helemaal te gek. Ik ga 3 x per week met de uitlaat mee dan loopt hij wel met 15 honden. Hij vindt dat helemaal te gek, als er een hond naar hem gromt loopt hij weg. Daar heeft hij geen zin in. Dus al met al een super hond. Ik heb gelezen dat zijn vader Kane is overleden. Dus vond ik het tijd om is een paar foto s van hem te sturen. Wil jullie ook nog eens bedanken voor deze kanjer. Groeten Lida en Siem


5-9-2013

leuk mailtje ontvangen van fam. Ngoetra, zij hebben Darkenwalds Moppie, een dochter van DW Polo en DW Lady

Hallo Henny en Susan,

We willen even een kleine update geven over onze “ Moppie”.
Ons kleine prinsesje doet het fantastisch bij ons thuis en is is helemaal ingeburgerd, wat een vrolijk ondeugend sociaal en ondernemend hondje is ze.
De eerste dagen moesten onze Amerikaanse Stafford “ Bennie” en “Moppie” aan elkaar wennen maar nu zijn ze helemaal gewend aan elkaar
en is het soms een leuke dolle boel bij ons thuis, waarbij het gehele huis gebruikt  wordt voor hun ren en jaag spelletjes, Moppie is helemaal fanaat van
ballen en onze jongste zoon die autisme heeft gaat dikwijls met haar uit voetballen, een spelletje waarin ze helemaal op gaat. Ook is ze dol op water
en probeert onze Bennie te overtuigen om te spelen in het water terwijl deze een hekel heeft aan water maar toch dikwijls met haar het water in begint te lopen.
Op de meegestuurde foto zijn ze net beide lekker in het water en modder geweest en liggen ze lekker uit te rusten op hun lig bedje.
Elke avond gaan we met haar naar het hondenveldje waar ze lekker kan ravotten met 10 tal andere honden van allerlei soorten rassen en formaten.
Tot zover de update en we zijn jullie heel erg dankbaar voor deze prachthond.

Met vriendelijke groet,

Familie Ngoetra

American bulldog
21-8-2013

 

hierbij een leuk mailtje van de eigenaren van DW Yuna, (ook een foto van haar als pupje)

Hoi Susan, Henny en alle Darkenwald-boefjes!
Het is weer even geleden, maar Yuna (dw Kane x dw Lady) is 30 januari alweer 1 jaar geworden, en wat is ze leuk!!
We hebben er inmiddels een aantal gehoorzaamheidscursussen met haar op zitten, waarbij ze echt de showgirl uithing,
en waarvan wij als trotse baasjes naast onze schoenen gingen lopen.... geweldig....! Geslaagd met vlag en wimpel.
Thuis echter is ze een dondersteen, en soms oost indisch doof, lekker pubergedrag, negeren, uitdagen, uittesten....
Maar wat een schatje, heerlijk om mee te ravotten en te wandelen, s avonds waant ze zich een schoothondje (van 33kg!) en
nestelt ze zich lekker tegen ons aan. Ze is gek op autoritjes waarbij ze (in de grote amerikaan) pontificaal voorin op de passagiers stoel gaat zitten, en dus haar vrouwtje verbannen wordt naar de achterbank.....! Nu in de sneeuw is het ook feest, sneeuwballen vangen, graven of lekker rondrennen....top!! Ze wil maar blijven spelen...als onze meiden al lang aan de warme chocola zitten, kan Yuna er geen genoeg van krijgen, en sjort met touwen en de slee door de sneeuw, blaft hard...(kom buiten spelen!!).
Kortom; we genieten enorm van haar,
Groetjes, en een knuffel van Yuna...
Antwan, Chantal, Nina & Noa van den Bosch.

amercan bulldog

amercan bulldog

amercan bulldog
9-2-2013

hier weer een leuk mailtje, het gaat over DW Shelby, een dochter van DW Kane en DW Goldy of Bullforce. Shelby is nu 9 maanden oud.

 

Beste Susan
Hier weer even een berichtje van ons en Shelby!
Wat een feest voor mens en dier om lekker buiten te zijn, Shel kan er dan ook niet genoeg van krijgen en zelfs na 3 uur in het bos te hebben vertoefd legt ze haar kop op de vensterbank en gaat zielig zitten piepen en staren.
Ze ontwikkeld zich prima,en dachten wij dat haar overdreven puppy enthousiasme er wel af zou gaan,maar niks is minder waar!!!
Kortom wij genieten ook in de donkere wintermaanden van onze trots!


23-1-2013

 

Vandaag een mailtje ontvangen, Darkenwalds Rebel is de zoon van DW Ceasar en DW Sheila, hij is geboren op 8 oktober 2012.

 

Hallo Henny en Susan,
Hier even een berichtje van Rebel.
Hij is lekker gegroeid en doet flink zijn best om te luisteren. Hij gaat al mooi zitten en het is gewoon een heerlijke hond.
Slim is hij zeker, als hij denkt het is etenstijd dan gaat hij zitten op de plek waar hij het krijgt en wacht hij net zo lang tot wij het tijd vinden.
Soms is hij even in de war en denkt hij dat hij een kat is, die springen en huppen hoog maar dat lukt nog niet bij rebel.
Rebel is ook goed door de apk gekomen niet dat wij anders verwacht hadden van onze mooie man.
Nogmaals erg bedankt voor deze hele mooie bull wij zijn er erg blij mee en hopen er op korte termijn een mooie dame bij te halen.

Groetjes Simone en een poot van Rebel

Darkenwald
10-1-2013


 

2012

2011

2009 - 2010